Bun venit la Casa 9

Casa 9 este o platformă de servicii pentru imigranții români și afaceri românești din Belgia. Baza de date include medici români care acoperă întreg spectrul de specializări, avocați afiliați barourilor belgiene, contabili pentru orice tip de statut juridic, mecanici auto cu reputație și echipament modern, servicii de transport cu destinație spre orice oraș din România sau Republica Moldova, localuri cu bucate tradiționale românești, magazine de unde vă puteți cumpăra produse românești cărora le duceți dorul și multe alte afaceri și servicii unde se vorbește limba română. Platforma conține tot de ce are nevoie diaspora românească din Belgia, inclusiv migranții originari din Republica Moldova.

Datele sunt acumulate din comunitățile de pe rețelele sociale (Moldoveni in Belgia - Original, Rombel Servicii), de pe siturile oficiale și de la instituțiile implicate în integrarea imigranților români și moldoveni în țările Uniunii Europene.

Platforma Casa 9 își asumă colectarea, reînnoirea și verificarea informațiilor, dar se pune accentul foarte mult pe recomandări din partea beneficiarilor direcți ai afacerilor și serviciilor listate pe platformă. Informațiile sunt clasificate pe grupuri și categorii, cu un sistem intuitiv de căutare și filtrare, în funcție de caracteristicile relevante pentru beneficiari. Accesul pe site este gratuit pentru beneficiari și înscrierea prestatorilor la fel se face fără plată.

Atunci când ajungem pe un teren nou, într-o locație necunoscută, cu alte reguli, alți oameni, altă mentalitate, tindem să ne simțim un pic neputincioși și atunci avem nevoie de asistență, iar cea mai bună asistență și cele mai obiective sfaturi ți le pot da niște oameni care au fost în pielea ta sau profesioniști care stăpânesc regulile și cutumele locului.

Și pentru că în casă nouă nu se vine cu mâna goală, Casa 9 își propune să fie un spațiu comunitar, un spațiu în care tot timpul se va găsi cineva care îți poate da un răspuns sau o mână de ajutor.

Bun venit la Casa Nouă!